Újévi alpesi ingatlan kedvezmények!

Alpesi ingatlan vásárlásán gondolkodik? Saját használat és további bérbeadás kombinációjára tervezett ingatlanba szeretné befektetni a pénzét? Akár 5% -os kedvezménnyel szeretne ingatlant vásárolni?

A Rellox társaság és a vele együttműködő ingatlanfejlesztők kivételes, azonban korlátozott idejű kedvezményeket kínálnak az osztrák Alpokban. Ezek a kedvezmények csak a Rellox társaság ügyfelei számára érvényesek. A Rellox társaság partnerei számára biztosítja az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű szolgáltatásokat, beleértve a tulajdonjog átruházását és a szerződések díjmentes fordítását is. Az ingatlanokat közvetlenül az ingatlanfejlesztőktől kínáljuk, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Rellox társaság az Association of International Property Professionals (AIPP) közhasznú egyesület tagja lett. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelei számára biztosítja a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat.

Különleges kedvezményes ajánlataink – projektek:

Saalbach/ Hinterglemm: 2%-os kedvezmény 2016. február 29-ig

Új apartmanok közvetlenül a felvonónál

Lermoos/ Zugspitze: 3%-os kedvezmény 2016. február 29-ig

Új lakópark Lermoos falujában, Zugspitzarena

Montafon: 2%-os  kedvezmény 2016. február 29-ig

Modern 4* apartmanok Silvretta Montafon síterepén

Alpesi ingatlanok legnagyobb választéka

Nem találta meg a megfelelő ingatlant a kedvezményes projektjeink között? Adatbázisunkban további Alpesi ingatlanok találhatók meg – Ausztria, Svájc, Franciaország, Olaszország (Livigno/ Bormio és Dolomitok). Amennyiben még így sem találta meg álmai ingatlanát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen készítünk Önnek megfelelő ajánlatot, az Ön igényei szerint.

A Rellox társaság az alpesi ingatlanok legnagyobb ingatlanforgalmazója, már 2004 óta. Ajánlatainkban apartmanok és alpesi síközpontokban fekvő házak is megtalálhatók, pl. ski in/ ski out apartmanok közvetlenül a sípályánál. Továbbá ajánlataink számos további bérbeadásból származó hozammal rendelkező ingaltant is tartalmaznak – teljes ingatlan kezeléssel együtt. Kizárólag a nagyobb és a kisebb helyi alpesi ingatlanfejlesztőket képviseljük. A vevők a legtöbb esetben nem fizetnek ingatlanközvetítői díjat.

Érdekes ajánlataink: 

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: