Svájci ingatlanok

A Rellox társaság adatbázisában svájci ingatlanok gazdag választékából válogathat – főleg az Alpokban és olyan tavak környékén, mint pl. Lago di Lugano, Lago Maggiore, stb. Ha másutt keres ingatlant, szívesen készítünk Önnek testre szabott ajánlatokat.

A külföldi befektetők leginkább az Alpokban található ingatlanok iránt érdeklődnek. A svájci Alpokban sok egyedi helyszín van az eladó ingatlanok széles skálájával. A Rellox társaság kínál itt apartmanokat, sorházakat, standard családi házakat vagy luxus villákat híres alpesi központokban, mint amilyenek Interlaken, Grindelwald, Villars, Nendaz, Verbier vagy Wengen.

Az ingatlanvásárlás Svájcban specifikus, mivel Svájc nem tagja az Európai Uniónak. Ezenkívül minden kantonban mások az ingatlanvásárlás szabályai és feltételei. Bővebb információkat az ingatlanvásárlásról itt talál.

Szívesen segítünk Önnek megfelelő svájci ingatlan kiválasztásában. A befektetés sajátosságaira való tekintettel javasoljuk, hogy személyesen konzultáljon a Rellox társaság képviselőjével.

Lépjen be a svájci ingatlanok adatbázisába.

További információkat a Rellox társaság honlapján a Svájci ingatlanok szekcióban talál. Cégünk honlapján egyúttal teljes körű információkat talál az általunk kínált külföldi ingatlanokról.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: