Kellemes tetőtéri lakás lenyűgöző kilátással a hegyekre

Referenciaszám: GP19196
Ország: Svájc
Város: Grindelwald
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 203.25 m2
 
Ár:


Eladva

Külföldiek által is megvásárolható, külön engedélyek nélkül.

Ez a kényelmes, déli fekvésű lakás Grindelwald falujában, egy alpesi faház tetőterében terül el - 1040 m tengerszint feletti magasságban. A terület autóval egész évben megközelíthető. A faház 2011 –ben épült, a legújabb energiatakarékossági szabványok szerint. Az ingatlan ablakából gyönyörű kilátás nyílik a grindelwaldi hegytetőkre, pontosan ez a varázsa ennek az otthonnak.

Nagy előnye a kiváló elhelyezkedése – a falu központja kb. 10 perc alatt megközelíthető. A buszmegálló kb. 5 perc sétatávolságra van. A közvetlen közelben üzletek, éttermek, iskola, óvoda és mindenekelőtt a grindelwaldi sípályák és felvonók találhatók meg. Grindelwald nyáron idális kiindulópont a túrázáshoz.

A faház földszintjén egy nagy garázs van – 14 parkolóhely. Innen a lift felviszi Önöket a tetőtéri lakásukba, ahol 3 hálószoba, 3 fürdőszoba, nyitott konyha/ étkező és nappali várja Önöket. Továbbá az apartman emeletén tárhely, WC, zuhanyzó, és egy dolgozószoba van.

Az apartmanhoz egy 40 nm –es erkély is hozzá tartozik. Az ingatlan bútorok nélkül kerül átadásra. A padló parkettával és szőnyeggel van borítva. Padlófűtés. A pincében tárhely, kerékpármegőrző és sítároló is rendelkezésre áll. Háziállatok engedélyezve.

Alkalmas a szabadidős lakhatásra, külföldiek által is megvásárolható. 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: