Ingatlanvásárlási helyszínek Svájcban

Svájc és a svájci ingatlanok a többi európai lakás célú ingatlanbefektetések között továbbra is kivételes szerepet játszanak.

A svájci Alpok a nagyszerű síelés, kiváló hóviszonyok, modern sífelvonók és a legmagasabb színvonalú szolgáltatások luxusát kínálják. A svájci alpesi központok három– német, francia és olasz – nyelvi területen találhatók. Mindegyikük egyedi jellegű. Egyes svájci alpesi városok, mint pl. St. Moritz vagy Davos, az egész világ krémjét látják vendégül. Azonban Svájcban is van sok más nagyszerű síközpont – Saas Fee, Nendaz, Verbier, Wengen, Interlaken, Grindelwald, Zermatt, Villars, Livigno és mások – ahol a síelés öröme a cél. Nagyszerű síelési feltételeket biztosítanak és néhány központban a gleccsereken való síelést is.

A svájci ingatlanvásárlás további kedvelt régiója az Észak-Olaszországgal határos tavak vidéke – Lago di Lugano és Lago Maggiore. A Lugano és Locarno városok közvetlenül a gyönyörű tavak partján fekszenek, szubtrópusi növényzettel és elérhető távolságban az Alpoktól.

Ha Svájc más régiójában keres ingatlant, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen készítünk Önnek testre szabott ajánlatokat.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: