Aqua Dome wellness központ. Az egyik tényező, amely az ingatlan befektetőket mosolyra kényszeríti

Längenfeld egy festői alpesi falucska, amely az Ötztal-völgy szívében fekszik közel 1200 méter tengerszint feletti magasságban. Ebben a magasságban a völgy szokatlanul széles, így ennek köszönhetően kiváló feltételeket nyújt a téli és a nyári üdülésre. Längenfeld a helyi Aqua Dome wellness központjáról is híres, amely Közép-Európa egyik legnagyobb ilyen típusú központja. Mindez csak 13 kilométerre a híres Sölden gleccser területétől. Egy ilyen kombináció nemcsak a turistákat, hanem az ingatlan befektetőket is vonzza.

Miért Längenfeld

Längenfeld egy bájos tiroli falucska, amelynek a helyi temploma nagyon sok képeslapot díszít. Ha Ön a téli sportok kedvelője, itt biztos megtalálja a számára megfelelőt. Kihasználhatja a helyi családi Gries síközpontot, vagy néhány kilométerre tovább a világhírű Söldenben síelhet. De ezzel a lehetőségek még nem érnek véget. További síelési lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például Obergurgl/Hochgurgl, Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Gries vagy Vent. Síelni októbertől májusig lehetséges.

A sífutókról sem feledkeztek meg, akik számára 50 km hosszú pálya áll rendelkezésre. Éjszakai sífutópályák sem hiányoznak. Az irodában töltött hetek után edzésre van szüksége? A helyi sífutó központban személyre szabott tréninget alakítanak ki számára.

Längenfeldben azonban a tél végével sem ér véget a szezon. A turisták túrázhatnak a völgyekben vagy az Ötztal-Alpok lejtőin. Itt számos mászásra alkalmas fal, kerékpárút és túraútvonal található.

Längenfeld egyik fő és egész éves látványossága az Aqua Dome termálfürdő.

Aqua Dome termálfürdő

Az egyedülálló építészeti megoldásának köszönhetően az Aqua Dome nagyon fotogén, látogatóbarát és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a helyi táj jellegzetességeihez. A vendégek számára tevékenységek széles körű skálája áll rendelkezésre.

Számos fedett és szabadtéri medence. Élvezhetik az 1865 méter mélyről fakadó kénes termálvíz gyógyhatását, pihenhetnek a vízesésnél, vagy élvezhetik a relaxációs szoba kényelmét, ahonnan panorámás kilátás nyílik a környező vidékre. A gyermekes családok biztosan értékelik majd a vízi világot, a két nagy medencét, játéktermet és a 90 méteres csúszdát.

Figyelmet érdemelnek a tál formájú medencék is, amelyek úgy tűnnek, mintha lebegnének a térben. Egy aktív nap után a víz alatti zene és fényhatások kíséretében élvezhetik a pihenést. A Beauty & Spa-ban magasan képzett terapeuták gondoskodnak majd Önökről – számos kényelmes kezeléssel és masszázzsal kényeztetik majd. A szaunák egyikében is megpihenhetnek.

Az Aqua Dome Spa-hoz egy négycsillagos szálloda is hozzátartozik.

Ingatlan Längenfeldben

Ha meglátogatják a turisztikai szálláshely-portálokat, az Aqua Dome hotel véleményeiben megtalálják a nyújtott szolgáltatások minőségének pozitív értékelése mellett a szállás viszonylag magasabb árát is. Maga az Aqua Dome növeli Längenfeld presztízsét, egész évben sok látogatót vonz, és ezzel együtt a város szálláslehetőségeire is növeli az igényt. Természetesen ebből az ingatlantulajdonosok profitálnak.

Ahogy már a fentiekben leírtuk, Längenfeld nem csak az Aqua Dome. Kiváló elhelyezkedése, kissé a közeli Sölden árnyékában, teszi ezt a várost érdekessé. Eddig még kissé rejtve van a befektetők elől. Vitathatatlan előnye, amely jelentős hatással van a teljes kihasználtságra, a fő téli szezon kívüli látogatók érdeklődése. Mindez természetesen érdekes bérbeadásból származó jövedelem lehetőségét kínálja. Az ingatlanárak ugyanakkor alacsonyabbak, mint a szomszédos Söldenben.

Ingatlan tipp: Eladó apartmanok Längenfeldben

Új apartmanok Längenfeld központjában. A projekt összesen 10 apartmant foglal magába. Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve.

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot! A projekt építése már befejeződött és lehetséges az ingatlanok megtekintése.

» További információ a projektről.

»Sölden/Ötztal környékén található egyéb ingatlanok ajánlatok.

Foto: Aqua Dome

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: