Saint Jean Cap Ferrat. Ingatlanok egy előkelő címen

Az Azúr-part számtalan gyönyörű helyszínekkel rendelkezik és Cap Ferrat területe kétségtelenül ezek közé tartozik.

Az idelális elhelyezkedésének, a Nizzai nemzetközi repülőtér közelségének, gyönyörű tengerének és a buja növényzetének köszönhetően a népszerű helyek egyikévé vált, ahol több mint 500 exkluzív villa helyezkedik el.

Cap Ferrat történelmének fordulópontja, amely megkezdte a gazdagok és a hírességek költözését, a Grand Hotel befejezése volt (1908). Ezt követte a további luxus ingatlanok építése.

Az első ingatlan Ephrussi de Rothschild bárónő rezidenciája volt, amely a tenger feletti domboldalon helyezkedik el. Ezt követte a belga király (Leopold II.) rezidenciája. Az egész 20. –ik században számos jól ismert nevek töltötték be Cap Ferrat területét, mint például Edith Piaf, Charlie Chaplin, Jean-Paul Belmondo, Roger Moore, Charles de Gaulle, Winston Churcill, Bill Clinton, Henri Mattise vagy Marc Chagall. Ez a varázslatos terület ugyanúgy csábítja a helyi lakosokat is, akik a Saint-Jean-Cap-Ferrat –nak hűséget esküdtek.

A korlátozott kínálatnak és a magas ingatlanok iránti keresletnek köszönhetően Saint-Jean-Cap-Ferrat érdeklődőinek mélyebbre kell nyúlni a zsebükbe. Az utóbbi időben a kereslet főleg a kiváló állapotban és természetesen a nagy lakótérrel rendelkező luxus ingatlanok növekszik, amelyek ráadásul a tenger közvetlen közelében fekszenek. Ezek az ingatlanok gyakran több mint 10 millió euróba kerülnek.

A Cap Ferrat –i ingatlanok iránti érdeklődők szinte a világ minden tájáról származnak. A környező desztinációkban a Francia Riviérán, mint például Monaco, Saint-Tropez, Courchevel és Cap d’Antibes a helyzet hasonló. És az adójogszabályok változásainak köszönhetően itt is növekszik a luxus ingatlanok iránti érdeklődők száma.

Nem csak a nyári rezidenciák iránt van nagy érdeklődés. A vásárlók közül sokan közép-és hosszú távú befektetési lehetőséget keresnek. Ezek a befektetők elsősorban a könnyen értékesíthető ingatlanok után kutatnak.

Kissé nehéz helyzetben vannak azok a befektetők, akik körülbelül 5 millió euró körül szeretnének ingatlant vásárolni. A körepes méretű házakból, amelyek az első sorban fekszenek a tengertől, viszonylag sok van a piacon. De, az eladók tisztában vannak Saint-Jean-Cap-Ferrat exkluzív helyszínével, és sok esetben nem folytatnak tárgyalásokat az ár csökkentésével kapcsolatban.

Amennyiben az apartmanokat helyezi előnybe, ez esetben Saint-Jean-Cap-Ferrat –ban már körülbelül 500 000 euróért vásárolhat saját lakást.

Házat vagy lakást szeretne vásárolni Saint-Jean-Cap-Ferrat –ban? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Megtaláljuk számára a megfelelő házat vagy apartmant és lebonyolítjuk az ingatlan vásárlással kapcsolatos adás-vételi folyamatot.

Hasznos linkek:

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: