Eladó házak a tengerparton

Tengerparti ház – sokak számára a régi álmaik beteljesülése. Képzelje csak el: egész nap a tenger moraját hallgatja, friss és egészséges tengerparti levegőt lélegez, a távolban a helyi halászok hajóit figyelheti, akik már hajnalban indultak a tengerre.

Ingatlan ajánlatok:

» Házak a tenger közelében
» Apartmanok a tenger közelében

De miért maradjon csak az álmodozásnál. A magyarok által birtokolt tengerparti ház vagy villa ma már nem különlegesség. Az ingatlanvásárlás a vásárlás országában hatályos törvényeknek megfelelően történik. Magyarországhoz képest bizonyos sajátosságai lehetnek, ezért érdemes egy olyan speciális ingatlanügynökség szolgáltatásaira támaszkodni, mint például a Rellox.

Tengerparti ingatlan vásárlása

Külföldi ingatlan vásárlásakor hasonló módon kéne eljárnunk, mint Magyarországon. Érdemes körültekintően választani, és előre átgondolni, hogy hogyan szeretnénk az ingatlant használni. Mennyi időt szeretnénk az ingatlanban eltölteni. Csak saját használat, vagy további bérbeadás. Néhány ügyfél számára ez már a kezdetektől egyértelmű, hogy melyik országban szeretnék megvásárolni álmaik ingatlanját. Figyelembe kell venni a következő tényeket is, mint például a közlekedés.  

A finanszírozási módszerekkel kapcsolatos információk külön oldalon találhatók. Azonban álljunk meg a további bérbeadás lehetőségénél. Különösen azon ingatlantulajdonosok számára, akik nem tervezik állandóan igénybe venni az ingatlant, ez nagyon népszerű lehetőség. A további bérbeadással és a menedzsmenttel kapcsolatos szolgáltatásokról a speciális ügynökségek gondoskodnak. A ház vagy az apartman tulajdonosa bérbeadásból származó jövedelemre tesz szert, anélkül, hogy bármivel törődnie kéne. A saját használat és további bérbeadás kombinációja legfőképpen az újabb ingatlanok (rezortokon belüli), vagy az ingatlanfejlesztési projektek esetében gyakori.

A külföldi ház megvásárlásakor azt is szem előtt kell tartani, hogy a kiadások nem érnek véget az ingatlan megvásárlásával. Hasonlóan mint Magyarországon itt is fizetni kell a szolgáltatásokért, az energiáért stb. Ne feledkezzünk meg a különféle adminisztrációs díjakról és adókról sem.

A legnépszerűbb úti célok a ház vagy a villa vásárlására

Természetesen azon európai úti célok iránt van a legnagyobb érdeklődés,amelyek a legkönnyebben megközelíthetők. Az Európán kívüli országok közül a Karib-térség, Florida és a gyönyörű Mauritius szigete után van a legnagyobb érdeklődés.

Eladó házak HorvátországbanEladó házak Horvátországban

Az Adriai-tenger partján elhelyezkedő házak a magyarok egyik leggyakoribb választása. Könnyű megközelíthetőség, meglehetősen kedvező ingatlanárak, gyönyörű természet és tiszta tenger. Horvátországban a házak a szigeteken és a szárazföldön is egyaránt eladók. » Ingatlan ajánlatok Horvátországban


 

Eladó házak Spanyolországban Spanyolország

Spanyolországban a házak árai sokáig szinte az egekbe nőttek. Az ingatlanválság által bekövetkezett hirtelen áresés a turisták által látogatott vonzó helyeken az árak csökkenése megállt, és itt érdekes árakon lehet ingatlant vásárolni. Spanyolország szárazföldi része mellett Mallorcán, Menorcán vagy a  Kanári-szigeteken is nagy kereslet van a házak iránt. » Ingatlan ajánlatok Spanyolországban.


 

Eladó házak Olaszországban Olaszország

Olaszország az ingatlanok széles körű választékát kínálja, különböző árkategóriákban. A helyszínválaszték is gazdag – az Adriai-tenger partján fekvő ingatlanoktól kezdve át a Ligurián, továbbá Toszkána, valamint az ország déli része. Szardínia szigete szintén nagyon közkedvelt. Toszkánában például az ingatlanhoz szőlőskertet is lehetséges vásárolni, ahol a saját borát készítheti. » Ingatlan ajánlatok Olaszországban.


 

Eladó házak FranciaországbanFranciaország

Az Azúr-part az exkluzív európai desztinációk közé tartozik. Mediterrán stílusú luxus villák kaphatók. De olcsóbb házak is kaphatók, például a francia vidéken. Ha franciaországi ingatlanok iránt érdeklődik, az Azúr-part a megfelelő választás.  » Ingatlan ajánlatok Franciaországban.


 

Ingatlan a Dominikai Köztársaságban Dominikai Köztársaság

A Karib-térség az Európán kívüli legnépszerűbb úti célok egyike. Különösen azok kedvelik, akik hosszabb időszakot szeretnének itt eltölteni. A Dominikai Köztársaságban a külföldiek számára nincsenek akadályok az ingatlanvásárlással kapcsolatban. Érdekes árkategóriákban karib stílusú házat vásárolhat. » Ingatlan ajánlatok a Dominikai Köztársaságban


 

Házak FloridábanFlorida

Az Egyesült Államokon belül Florida az egyik legkeresettebb a külföldi befektetők körében. Végül is maguk az amerikaiak is ide költöznek a meleg éghajlat miatt. Itt meglepően alacsony árakon vásárolhat házakat, valamint exkluzív ingatlanokat is, amelyek megfelelnek a legigényesebb követelményeknek. » Ingatlan ajánlatok az Egyesült Államokban


 

Ingatlan MauritiusonMauritius

Az Indiai-óceán szigetállamát gyakran a földi paradicsomnak is nevezik – nap, tiszta óceán, gyönyörű strandok. Exkluzív golf-rezortokban fekvő villák, közvetlen tengerparti fekvésű villák. Az alacsony adókulcsok miatt vonzó kikötő a befektetők számára. » Ingatlan ajánlatok Mauritius-szigetén.


 

Tengerparti házat, villát vagy más ingatlant szeretne vásárolni? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: