WILDKOGEL ARENA: Új projekt a felvonónál a világ egyik legnépszerűbb síterületén

Új építésű, kiváló elhelyezkedésű, teljesen berendezett és felszerelt apartman-projektet mutatunk be Önöknek, amely a 2020-as év végén épül fel. Csak pár lépésre fekszik a felvonótól, Neukirchen am Grossvenediger falujában.

A helyszín a világ egyik legjobb síterületei közé sorolható, annak ellenére, hogy nem a legnagyobbak közé tartozik. A környező síterepek is látogatást érdemelnek, ahol egy síbérlettel nemcsak a Wildkogel Arena, hanem a Zillertal Arena síterepeit is kipróbálhatják, beleértve a Hintertux gleccsert is (Zillertaler Super Skipass), vagy természetesen az egész Salzburg régióban, beleértve Kitzbühel, illetve a Skicircus és Ski Amadé (Salzburger Super Ski Card) síterepeit.

A Panorama Lift felvonó, amely Bramberg-től mindössze 3 kilométerre fekszik, a népszerű Kitzbühel Alpok bejáratának tekinthető. A hatalmas Zillertal Arena csak 15 percre van. Nyáron a terület számtalan tevékenységet és élményt kínál látogatói számára. Nagyon népszerű úti cél a Krimml-vízesés - Európa legmagasabb vízesése.

Vásároljon ebben a projektben egy apartmant és egy kiváló potenciállal rendelkező második otthonra tehet szert ezen a helyen.

Szerzett díjak

A Wildkogel-Arena az első osztályú szolgáltatásaiért rendszeresen jutalmazva van – a családi üdülések területén. A Skiarea-Awards felmérésében a 2018-as év legjobb családi síterülete díjat nyerte, és a világ legnagyobb síterületek tesztelésével foglalkozó weboldalon (skiresort.info) 2018-ban Wildkogel-Arena Neukirchen és Bramberg az Extra osztály kategória győztesei lettek –kevesebb, mint 80 km sípályával rendelkező síterület a világon.

2018/19-es téli szezon újdonságai

Az idei szezonban a Wildkogel-Arena új téli túraútvonalával, gyermekprogramjaival, a Family Fun Arena szórakoztató sípályájával, családi parkjával (Familypark) és érdekes attrakcióival várja látogatóit, valamint természetesen a világ leghosszabb kivilágított szánkópályájával. Ez a szánkópálya még a Guiness-rekordok könyvében is szerepel. A pályán akár 50 km/ óra sebesség is elérhető, a lefelé tartó út pedig kb. 40 percig tart.

Befektetés

A terület nem csak a turisták, hanem a befektetők számára is nagyon érdekes. Az ingatlanfejlesztők reagáltak a növekvő keresletre, ennek köszönhetően új építésű, saját használat és további bérbeadás kombinációjára tervezett apartman projektek jönnek létre. Az osztrák statisztikai hivatal szerint Ausztriában a kereskedelmi beállítottságú üdülő-lakások mutatták a legdinamikusabb növekedést az összes szálláshely közül.

A téli szezon elején (2018. november) az ilyen típusú ingatlanok esetében 29,7%-kal nőtt a vendégéjszakák száma, míg az 5* és 4* szállodák esetében a növekedés csak 6,2%-os volt. A 2018-as év január és november közötti időszakában, Ausztriában összesen 138,41 millió vendégéjszaka volt regisztrálva, amely a 2017-es év azonos időszakához képest 3,3%-os növekedést jelent.

Új építésű luxus apartmanok

A projekt 45 luxus apartmanból és 8 tetőtéri lakásból áll össze. Árak már 562 800 eurótól. Az összes tulajdonos és vendég számára a 4* szálloda szolgáltatásai is rendelkezésre állnak – wellness, medencék, szaunák, tágas hall, fitnesz, étterem, recepció. Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Attraktív bérbeadásból származó hozamok. A projekt befejezése 2020 decemberére várható. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: