UberBOAT – a horvát szigetekre szeretne turistákat szállítani

Az Uber a szállítás más területeire is be szeretne kerülni. Nyáron a turisták számára hajókon szeretnék biztosítani a szárazföld és a szigetek közötti összeköttetést az Adrián.

Az UberBOAT szolgáltatásait, ahogy a társaság elnevezte a projektet, a magyarok is a kezdetektől igénybe vehetik. Mivel az első ország, ahol ez a szolgáltatás igénybe vehető lesz, pont a közkedvelt Horvátország.

A szállítást modern és gyors hajók fogják biztosítani, amelyeknek az ára konkurálhat majd a jelenlegi tengeri taxik szolgáltatóival. Amennyiben Horvátországban a projekt sikeres lesz, az Uber más attraktív turisztikai helyszínekre is kiterjeszti szolgáltatásait. Az UberBOAT koncepció már nem teljesen új, például Miami vagy Isztambul városaiban egy ideje már sikeresen működik.

Horvátországban a szolgáltatások elsősorban Split, Zadar, Sibenik és Dubrovnik városaiból vehetők majd igénybe. A fő szezonban ezekből a városokból kb. 9 millió fő utazik a környező szigetekre. Ár egy főre kb. 40 – 50 euró.

Az Uber különböző méretű hajókat szeretne használni. Természetesen a hajók kapitányainak az összes szükséges engedélyekkel rendelkezniük kell, beleértve a személyszállítási engedélyt, hajó és utas biztosítást.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: