Külföldi ingatlanirodák. Érdemes hozzájuk fordulni külföldi ingatlan vásárlásakor?

Külföldi ingatlan vásárlását fontolgatja? Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Esetleg külföldi ingatlanirodán keresztül vásárolna? Felsorolunk néhány érvet, melyek segíthetnek a döntésben.

Külföldi ingatlan vásárlásakor önnek segíthetnek a magyar ingatlanirodák is. Ha hozzájuk fordulnak, ennek sok vitathatatlan előnye van. Azok az ügynökségek, melyek a külföldi ingatlanokra szakosodtak, teljes körű szervizt nyújtanak, ideértve az adásvételi szerződés előkészítését és annak magyar fordítását. Az is figyelemreméltó, hogy a Rellox ügynökség közvetítésével történő vásárlás nem drágább, mint külföldi ingatlanügynökségen keresztül. A vevő közvetlenül Magyarországon tarthatja a kapcsolatot a kapcsolattartó személlyel.

A Rellox ingatlaniroda a világ más földrészei mellett több európai ország ingatlanjainak közvetítésére is szakosodott, itt kínálatában vannak franciaországi, olaszországi, spanyolországi, horvátországi, ausztriai és svájci ingatlanok. A Rellox társaság Közép- és Kelet-Európa legnagyobb külföldi ingatlanokat közvetítő cége.

A Rellox esetében egyértelmű előny, hogy sokkal több helyszínen kínál ingatlanokat, mint bármely helyi ingatlanügynökség, melyek csupán az adott régió ingatlanjait kínálják. A Rellox, mint szakosodott ingatlaniroda, tanácsot ad, melyek a legelőnyösebb befektetési lehetőségek különböző európai régiókban. A külföldi ingatlan iránt érdeklődőknek egyes helyszíneken biztosítani tudja az ingatlan bérbeadásának lehetőségét. Mivel a társaság külföldi partnerek és ingatlanfejlesztők széles skálájával működik együtt, a Rellox társaságnak van áttekintése más helyszínekről is, így az ön ingatlanvásárlásához több előnyös változatot kínálhatunk.

Mi az, amit a külföldi ingatlanügynökségek nem tudnak elintézni?

Az ingatlanvásárlásnak minden európai országban sajátos feltételei vannak. Amíg néhány országban ezek a magyarországitól alig térnek el, másutt óvatosnak kell lenni. Minden nehézségre és csapdára, melyet szem előtt kell tartani, felhívjuk az ön figyelmét.

Ingatlanirodánk munkatársai beszélik az ügyfeleink nyelvét, így Magyarországon is van magyarul beszélő kapcsolattartó személy, akivel meg lehet beszélni személyes találkozót, melyen az ingatlanvásárlás minden részletét meg lehet vitatni. Természetes szolgáltatás az összes szerződéses okirat lefordítása magyar nyelvre, hogy a vevő mindent saját nyelvén tanulmányozhasson át.

A Rellox társaság a vásárláskor teljes körű szervizt nyújt, kezdve a szükséges tanácsadással, mely figyelembe veszi a vevő országának sajátos feltételeit. Az ügyfél természetesen kap információkat a tervezett ingatlanvásárlás országáról is (adókérdések, jogszabályok, stb.).

A külföldi ingatlanirodákhoz hasonlóan a Rellox társaság biztosítja az adásvétel megtörténte utáni teljes szervizt is. Segít az ügyfélnek a helyi hatóságokkal való kapcsolattartásban, megkönnyíti a közműveknél való bejelentkezéseket és az ingatlan telekkönyvi eljárásait is.
A Rellox ingatlanirodának Magyarországon kívül további közép- és kelet-európai országokban van képviselete. Vannak irodái vagy képviseletei Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban és Szlovákiában.

Melyik drágább, a Rellox vagy külföldi ingatlanirodán keresztül történő vásárlás?

Sokan fontolgatják külföldi ingatlan vásárlását helyi ingatlanirodán keresztül, mert félnek a külföldi iroda magasabb áraitól. Ez azonban fölösleges. Ha a Rellox társaság szolgáltatásait veszik igénybe, az semmivel sem lesz drágább.

A vevő csupán azt az ingatlanközvetítési díjat fizeti, melyet a külföldi ingatlanirodának fizetne. A Rellox társaság szolgáltatásainak igénybevétele valóban nem jelent többletköltséget. Éppen ellenkezőleg. A Rellox társasághoz gyakran fordulnak olyan ügyfelek, akik helyi ingatlaniroda közvetítésével kezdték el az ingatlanvásárlást és utána patthelyzet alakult ki. Problémákat az adásvételi szerződés megkötése és a vételár fizetése okozza, amikor a vevővel előnytelen feltételeket akarnak elfogadtatni. Az esetek többségében a külföldi ingatlaniroda az ingatlan eladóját is képviseli, így néhány esetben olyan megoldást részesíthet előnyben, mely csak az eladónak kedvez.

Ezenfelül a Rellox ingatlaniroda a piacon egy elismert cég, melynek közvetlen és jó kapcsolatai vannak az ingatlanfejlesztőkkel. Így tud elérni jobb árakat és ezért egyes projekteknél semmilyen ingatlanközvetítői díjat nem számlázunk.

Ha ön komolyan érdeklődik külföldi ingatlan vásárlása iránt, javasoljuk, hogy mérlegeljen minden érvet külföldi ingatlaniroda szolgáltatásainak igénybevétele mellett és ellene. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: