Egyedi luxus rezidencia csodálatos kilátással a hegyekre.

Referenciaszám: GP19209
Ország: Svájc
Város: Grindelwald
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Új projektek
Méret: 289.59 m2
 
Ár:
4.850.000 Fr. (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Amennyiben nyugodt lakhatásról álmodik a gyönyörű természet közepette, ez esetben ez a rezidencia számára a megfelelő. Grindelwald falujában terül el, a Wetterhorn, Eiger, Mönch vagy Jungfrau impozáns hegycsúcsok közelében. Télen biztosan értékelni fogják a Mannlichen és a Kleine Scheidegg síparadicsomokat, nyáron pedig számos kirándulás vár Önökre a környező természetben. Grindelwald faluja autóval vagy vonattal könnyen megközelíthető. Legközelebbi repülőtér Bern városában fekszik, kb. 70 kilométerre.

A rezidencia tipikus alpesi stílusban épült, fa és kő keveréke, modern építészettel kiegészítve. Az épület érdekes alaprajzát a telek elhelyezkedése határozza meg, amelyen épül. Grindelwald falujában ez az egyetlen ilyen típusú faház.

Az alagsorban garázs, mosókonyha, tárhely, technikai helyiség, sítároló és játékterem van. A földszinten három hálószoba, három fürdőszoba található, amelyek beépített gardróbokkal is rendelkeznek, és a ház jellegével összhangban lettek tervezve. A francia ablakokból csodálatos és panorámás kilátás nyílik a tájra. A három hálószobából a teraszra juthat ki. Az első emeleten a konyha és a kandalló van. Tovább egy lépcsőház vezet a padlásra.

A telek területe 877 nm. A ház területe 289,59 nm, a terasz és az erkély területe 135,20 nm.  

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: