Budapest: Vonzó ingatlan befektetések

Budapest, a közel 2 millió lakossal, és kiváló hangulattal rendelkező főváros. A város, amely turisták ezreit vonzza a világ minden tájáról. Hagyományos magyar specialitások, műemlékek, gyógyfürdők, kellemes hangulat, pezsgő éjszakai élet, mindezt, és még sok minden mást kínál ez a gyönyörű város. Az Euromonitor International forrása szerint Európa 5-ik leglátogatottabb városa.

A várost 2015 –ben 3,2 millió turista látogatta meg (kb. 1,3% -kal több, mint az előzó évben), akik a szállodák helyett a városközpontban fekvő luxus apartmanokban elhelyezkedő szálláshelyeket részesítették előnyben.

A Rellox társaság egy kiváló luxus apartmanokba való befektetési lehetőséget kínál, amelyek kizárólag a városközpontban fekszenek, hogy a vevő maximalizálni tudja a kiadásból származó jövedelmét.

Ennek a befektetési formának számos előnye van, mivel biztosítva van a rendszeres garantált kiadásból származó hozam, így ez mindazok számára jövedelmező befektetés, akik a megtakarított pénzük értékét növelni szeretnék. Ezek az apartmanok az egész év folyamán kiadhatók - a hegyekben fekvő, vagy a tengerparti ingatlanokkal szemben, ahol a kiadás a téli vagy a nyári szezonra van összpontosítva, így a befektető magasabb bérbeadásból származó jövedelemre tehet szert: kb. 4 – 13% az ingatlan vételárából.

Másik kiváló ok az ingatlanok felértékelődése, ugyanis Budapesten az árak a befektetők számára még mindig elfogadható szinten vannak, ellentétben a szomszédos fővárosokkal mint például Bécs, Prága vagy Pozsony. A pénzügyi elemzők becslései szerint ez a trend még kb. 4 – 6 évig tart, ezután az árak elérik a szomszédos fővárosok szintjét.

Az Eurostat szerint, 2016 –ban az EU –ban fekvő lakóingatlan árak 4% -os évközi növekedést jelentettek, viszont Magyarországon az árak csak az első negyedévben 5% -kal nőttek. Ezzel a növekedéssel Magyarország megelőzte az EU összes országát. Egy ilyen trendnél 5 éven belül 120% -os növekedés várható a Budapest városközpontjában fekvő ingatlanok esetében.

Kedvező ingatlanárak és a magas bérbeadásból származó jövedelmek, azt mondhatjuk, hogy jelenleg a budapesti ingatlanokba való befektetés Európa egyik legjövedelmezőbb befektetési terméke.

A Rellox társaság partnerei segítségével biztosítja a vásárlással kapcsolatos teljes körű jogi szolgáltatásokat, és az ingatlanok további bérbeadását.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: