Befektetések bérlakásokba Párizsban

Az ingatlanpiac Franciaországban az egyes régiókban nagyon eltérő. Franciaországban 2011-ben a lakáscélú ingatlanok ára az elmúlt évhez viszonyítva 4,3 %-al növekedett.

Párizsban a lakásárak 14,8 %-al emelkedtek. Párizsban az átlagos lakásár 8.259 EUR. A bérbeadásból származó jövedelmek nem túl magasak, 3,5 % százalék körül mozognak. A bérleti díjak növekedése az elmúlt években nem követi az ingatlanok árának növekedését. Tehát az a kérdés merül fel, hogy nem fogják-e az ingatlanok árait korrigálni, ill. csökkenteni. A Francia Ingatlanszövetség az idei évben a franciaországi ingatlanok árának 3,5 %-os csökkenésére számít.

Sajátosan francia megoldás az ún. lease-back projektek, melyben a befektető 2 ÷ 10 éven a bérbeadásból származó garantált jövedelemhez jut. A bérbeadás e garantált jövedelme többnyire az ingatlan vételárának 3 ÷ 5 %-a körül mozog.

A garantált jövedelmet biztosító lease-back ingatlanvásárlás a befektetőnek további előnyöket nyújt az ingatlan vételára utáni ÁFA visszatérítésének formájában, alacsony üzemelési költségekkel, az ingatlan kezelésének teljeskörű megoldásával és a saját használat lehetőségével.

» Látogasson el a városok és világvárosok ingatlanjait kínáló oldalra.

Kapcsolódó cikkek:

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: