Zugspitz Arena – a 2018/2019-es téli szezon újdonságai és új apartman projekt

Ehrwald – síparadicsom a Zugspitze-hegy lábánál. A régiót nyáron főleg a túrázás, kerékpározás és a golfozás szerelmesei látogatják. Újonnan kipróbálhatják az új mászófalat is. Télen Ehrwald elsősorban három síterület kiindulópontja: Ehrwalder Alm, Wettersteinbahnen és Zugspitze.

Ehrwalder Alm síterepében 28 kilométer sípálya van. Továbbá ezen a gyönyörű vidéken számos sífutópálya is megtalálható. Milyen újdonságok várnak Önre a 2018/2019-es téli szezonban?

 

Mesékbe illő hóvár

A Tirolerhaus hegyi faház mellett, mintegy 230 nm-es területen egy hóvár alakú mászóka épül. A tornyok és zászlók sem fognak hiányozni – és mindez hóból épül! A hóvárban a gyerekekre számtalan élmény vár – hógolyózás, jégbarlangok, csúszdák stb.

Családi snowpark

Ehrwald falujában idén az egész család élvezheti az adrenalint. Az újonnan épült (főleg a kezdők számára) épült snowpark a gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas. A tapasztaltabb freestyle síelők számára egy másik snowpark áll rendelkezésre, ahol 16 különböző nehézségi fokú akadály és pálya van. Ez a park a Klämmli sípályánál fekszik.

Vidám sípálya tele akadályokkal

A gyors Funslope Ehrwald sípálya a múlt év újdonsága volt, azonban idén is számos szórakozást kínál. A pálya hullámos, és számos kanyarral, alagúttal rendelkezik. A sípályához a Ganghofer vagy a Hochbrand felvonókról juthat el.Ehrwaldban minden kedden és pénteken szánkózási estéket tartanak. Az esti órákban egy kivilágított sípálya áll rendelkezésre – csak a szánkózóknak. Szánkókat az Ehrwalder Almbahn felvonó alsó állomásánál lehet bérelni. Akik az egész napot sportolással töltötték, azok számára a nap végén lovas szánok is rendelkezésre állnak.

Ehrwald: eladó apartmanok

Ehrwald falujában most egy kiváló projekt épül: 9 apartman a faházakban, 28 apartman a fő épületben, ahol étterem, wellness- és fitneszközpont és medence is megtalálható majd. Kiváló lehetőség – most egy gyönyörű ingatlan tulajdonosává válhat, és minden évben élvezheti az üdülést a saját otthonában. A projekt befejezése 2019 májusára van tervezve. További információk: www.pure-ehrwald.hu

Apartmány Ehrwald na prodej

Foto: Tatiana Popova, Ipatov, Dmitry Molchanov, FamVeld / Shutterstock; Rellox/Mountain Residences BV

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: