További bérbeadásra alkalmas alpesi ingatlanok választéka

Ahogy a gazdasági válság fokozatosan enyhül, egyre több síelő tér vissza az alpesi sípályákra. Ezzel kapcsolatban az érdeklődés a sípályákhoz közeli szállások iránt növekszik. Így egy ilyen alpesi ingatlan vásárlása kiváló lehetőség lehet a megtakarított pénze felértékelődésére.

Nem csak a kedvező árakra kell tekinteni, hanem az ingatlan bérbeadásával kapcsoltos potenciálra is. Ebben a tekintetben a legfontosabb szerepet természetesen a kiválasztott apartman vagy ház elhelyezkedése játssza.

Ezért a sípályákhoz, sífelvonókhoz és a skibuszhoz közeli ingatlanok közül érdemes válogatni. Természetesen a közeli repülőtér is növeli az ingatlan attraktivitását, mivel a síelők a szabadidejüket a sípályákon szeretnék tölteni, nem pedig kocsiban várakozva a felvonókhoz vezető úthoz.

A legmagasabb bérbeadásból származó hozam eléréshez érdemes a hosszú téli szezonnal rendelkező üdülőhelyek között keresni – legideálisabb helyek az ausztriai gleccser közelében (Sölden, Kaprun, Zillertal), a nagy tengerszint feletti magasságban vannak (Obertauern, Ischgl, Königsleiten), vagy a franciaországi Tignes –ben. Kiváló választásnak minősülnek az egész éves attraktív üdülőhelyek is, ahol az ingatlanok az egész év folyamán bérbeadhatók. Ilyen helyek közé tartozik például az osztrák Zell am See, vagy a franciországi Chamonix. Az Alpok általában számos sportolási lehetőségeket kínálnak – túrázás, kerékpározás, rafting, hegymászás, golf, horgászat stb.

Az apartman komplexumokba való befektetést javasoljuk, ahol biztosítva van a teljes körű szolgáltatás, mendedzsment és az ingatlanok további bérbeadása. Amennyiben saját maga szeretne gondoskodni a bérbeadásról, ez esetben fel kell készülni az ingatlan különböző honlapokon való prezentálására, valamint az ingatlan használatával kapcsolatos költségek fizetésére.

Már régóta növekszik a jobb minőségű és luxus ingatlanok iránti kereslet. Ez elsősorban a kiváló minőségű üdülőhelyeken. A luxus ingatlanok természetesen drágábbak, de nagyobbak a bérbeadásból származó hozamok is, mivel az igényesebb vendégek tisztában vannak vele, hogy mélyre kell nyúlni a zsebükbe.

Apartmanok sétatávolságra a felvonótól Zillertal szívébenÚj ski in/ski out apartmanok közvetlenül a felvonónál

Új lakópark projekt egy előkelő helyen, SeefeldExkluzív faházak és apartmanok egy közkedvelt helyen

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: