Hermann Maier nyomában: Flachauban a legjobbaktól tanul meg síelni

Flachau falujában, a Ski Amadé síterületén tölti üdülését, és olyan valakit keres, aki megtanítja a gyermekeit síelni vagy snowboardozni?

Forduljon a profikhoz – Herrman Maier a világ legsikeresebb síelője által vezetett síiskola oktatóihoz. A családi síiskola kiváló minőségű oktatást kínál, amely 1987-ben jött létre (Hermann édesapja alapította). Jelenleg Hermann a testvérével Alex-el vezetik közösen az iskolát.

Gyermekeit speciálisan képzett síelőkre bízhatja, akik játék formájában vezeik az oktatást. Céluk, hogy a gyermekek lelkesedjenek a téli sportok iránt, és felébresszék bennük a síelés iránti szerelmet.

A felnőtt síelők az elejétől tanulhatnak síelni, megtanulhatják a megfelelő technikát, stílust. Az oktatás csoportokban, individuálisan lehetséges, vagy akár az egész család egyszerre tanulhat. Garantált a gyors fejlődés. Az iskolában lehetséges a felszerelés kölcsönzése is.

A síelők szeretnek visszajárni Ski Amadé-ba. Amennyiben Önt is elbűvöli ez a síterület, ez esetben ideális megoldás egy saját otthonba való befektetés, közvetlenül a helyszínen. Például nagyszerű lehetőségnek minősülnek ezek az új építésű luxus apartmanok Alpendorf falujában, amelyek építése 2019 októberében kezdődött. Várható befejezés pedig két éven belül várható.A rezorttal és az osztrák ingatlanvásárlással kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: