A spanyol ingatlanpiacon a Marbella üdülőhely vezet

A spanyolországi ingatlanok iránt érdeklődők az utóbbi időszakban Andalúzia vezet, konkrétan Marbella város. Főleg azok között, akik nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel. Ezt támasztják alá az ingatlanirodák képviselői is, akik az ingatlanpiacnak éppen ezzel a szegmensével foglalkoznak.

Amíg az ország más részeiben a luxus ingatlanok iránti kereslet nagyon gyorsan lecsökkent, Marbellában más a helyzet. Itt az exkluzív ingatlanok iránti kereslet stabil maradt. A nyugdíjasokon kívül házat vagy apartmant itt az üdülésre vágyók vagy befektetők is keresnek.

Mindenkit vonz az egész évben kellemes éghajlat, a gyönyörű strandok és a nagyszámú golfpálya. Az is elmondható, hogy egyeseket a pompa és a fényűzés vonzz. A városnak valóban nagyon luxus miliője van. Marbellát választották nyári üdülőjüknek olyan ismert csillagok is, mint például Antonio Banderas vagy Rod Stewart.

A város iránt az utóbbi időben növekszik az érdeklődés a britek között. Amíg a korábbi években inkább távolabbi úticélokat választottak és nem féltek új helyek felfedezésétől sem, ma inkább konzervatívabbak és visszatérnek a bevált helyszínekre. Marbella éppen ilyen.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: